Arbeta med oss

Tack för att du visar intresse för vår verksamhet och för att möjligen bli en del av vår hotellfamilj i framtiden. Välkommen att skicka in din intresseansökan till oss. Oavsett om vi har någon tjänst i sittande stund eller inte. Vi är alltid positiva till att öppna nya dörrar för positiva och duktiga medarbetare, så snart det ges möjlighet. Mejla platschef@baltzarjacobsen.se.
Vi söker nu en morgonpigg och glad Frukostvärdinna, på deltid

Tycker du om känslan på morgonen och är du en sådan person som gillar att göra någon annans dag till den bästa? Älskar du frukost och att skapa den där perfekta morgonstämningen?

Vi söker nu dig morgonpigga medarbetare för att stärka upp vårt frukostteam, framförallt på helger men även extra vid behov. Hos oss på mysiga och familjära Hotel Baltzar Jacobsen har vi en mycket uppskattad frukost, främst av våra boende gäster men även gäster utifrån.

Vi vill alltid skapa en varm ”hemmahos” känsla i det vi gör, inte minst vid
frukosten. Hos oss arbetar du i regel ensam med frukostbestyren vilket ställer stora krav på dig som person. Du dukar upp frukostbuffén som hela tiden ska hållas fräsch och påfylld under våra öppettider. Du behöver även ha raska fötter, vara duktig på att ligga steget före, aldrig gå tomhänt och vara snabb på att ställa om och hjälpa till där det behövs. Efter avslutad frukost är du ansvarig för att plocka undan, diska, städa i köket samt matsalen.

Utöver detta ansvarar du för att välkomna alla våra gäster med ett leende. "God morgon" - för det, tillsammans med vår fantastiska frukost, är det som ger en utmärkt start på dagen och ett hotell att längta tillbaka till.

Praktikaliteter:
Arbetstider:    ca. 06.00-14.00
Omfattning:   varannan helg, omfattning: ca 20 %
Start:               enligt överenskommelse
Lön:                 enligt HRF avtal

För frågor om tjänsten välkommen att kontakta:
Platschef, Camilla Hedrén - platschef@baltzarjacobsen.se

Sista ansökningsdag: urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan! CV samt personligt brev mejlas till Camilla Hedrén, platschef@baltzarjacobsen.se

Vi ser med glädje fram emot att höra från dig!
Är du vår nya receptionist och glädjespridare?

Vi söker dig som är genuint intresserad av att ge god service, har en utpräglad känsla för kvalité och som alltid ser till gästens bästa. Som receptionist hos oss kommer du att arbeta i hotellets kärna och vara gästens första intryck. I vårt team är varje medarbetare en viktig nyckelperson, inte minst p.g.a. hotellets storlek. Här skapar vi en ”hemmahos” känsla i allt vi gör, vilket bidrar till att våra gäster stortrivs och vill komma åter.

Det är av största vikt, att du har ett stort intresse för människor och tycker
om att göra gott för andra. Ditt viktigaste uppdrag är att få varje enskild
gäst känna sig sedd, hörd och omhändertagen. Ett hjärtligt - & samtidigt professionellt värdskap. Vi söker dig som är stresstålig, van att arbeta med många saker samtidigt och som alltid ger ett glatt och positivt intryck.

Vem är du?
Du är flexibel, har lätt att anpassa dig till olika situationer med både ödmjukhet och initiativförmåga. Du brinner för god service, är ansvarsfull och jobbar för höga kvalitetsmål. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Erfarenheter av hotellsystemet Fidelio Suite8 är meriterande. Vi ser helst att du har dokumenterad vana och erfarenhet av arbete i hotellreception. Dock lägger vi väldigt stor vikt vid din personlighet.

Det dagliga arbetet som receptionist
Arbetet i vår reception består av in- och utcheckning, svara i telefonen,
guida våra gäster rätt, kassa, bokningar, administrativa uppgifter, bar -
kioskförsäljning, löpande service, samt hålla lobby och receptionsområde i bästa skick.

Arbetstider
Arbetstiderna är varierande mellan morgon, dag och kväll samt helger.

Praktikaliteter:
Tjänstegrad:      deltid & extra vid behov (möjlighet till utökad tjänst) 
Start:                   enligt överenskommelse
Lön:                     enligt HRF avtal

För frågor om tjänsten välkommen att kontakta:
Platschef, Camilla Hedrén - platschef@baltzarjacobsen.se

Sista ansökningsdag: urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan! CV samt personligt brev mejlas till platschef@baltzarjacobsen.se

Vi ser med glädje fram emot att höra från dig! 

Hotell Malmö

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.