Hotell Malmö

Om oss

Vi fick chansen, och vi tog den.
Den 1 april 2019 tog MJN Hotell Malmö AB över denna lilla hotellpärla, mitt i Malmös hetaste shopping, restaurang- och barområde. En oslipad diamant som vi ser fram emot att utveckla, vårda och blomstra. Inom de närmsta åren är vår plan att förfina hotellet och skapa ett hotell att längta tillbaka till. Vi som driver Hotel Baltzar Jacobsen har lång erfarenhet av hotelldrift och brinner extra mycket för att skapa personliga, mysiga och familjära hotell. Vi kommer göra allt för att du ska trivas som gäst, såväl tidigare stamgäster som nya bekantskaper. Hos oss ska du känna dig som hemma, borta.

Vi har valt att lägga hotellet i Best Western Hotels & Resorts familjen, under varumärket Sure Hotel Collection by Best Western.

Varmt välkomna till oss hälsar platschef Camilla Hedrén med personal​

Ni ska bo på Baltzarsgatan 45, välkomna hem till oss!

Hotel Baltzar Jacobsen , Sure Hotel Collection by Best Western
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.