Våra rum

Om ändå väggarna kunde tala
I vårt historiska hotell anno 1899, samsas idag rum av olika kategorier och stil. Totalt har vi 45 rum fördelade på 4 våningar. Rummen är inte varandra lika och trappstegen är många, och om väggarna kunde tala skulle du inte kunna somna eftersom det sannolikt finns otaliga historier att berätta.
Nåväl, vi har valt att dela rummen i kategorierna; Single Budget, Single Standard, Double Queen, Double Twin, Double Superior samt Family Room. Alla rum är rökfria, har bekväma sängar och erbjuder TV, dusch och WC  (vissa med badkar) samt fri WiFi. Givetvis inkluderas vår generösa frukost i alla rumspriser.

Vänligen notera att hotellet är kontantfritt.

 

Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Single Budget

Perfekt rum för dygnsvilan
På hotellet har vi några enkelrum rum utan fönster. Rummen är inte så stora men de är mysiga. Vi tror att du kommit till Malmö i andra ärenden än att tillbringa all din tid på hotellrummet. Vi erbjuder våra fönsterlösa rum till ett bättre pris än våra Single Standard rum.

Single Standard

När du reser ensam
Våra enkelrum är små rum men välplanerade, mysiga och utrustade med allt du behöver för en god natts sömn. Rummet är anpassat för en person men beroende på rum finns sängar i storleken 90-120 cm

Double Queen

Gott om plats för en eller två
Våra dubbelrum av standardmodell. Oavsett om du reser ensam eller med sällskap finns gott om plats och man sträcker ut sig skönt i Queen-size-sängen (160 cm)

Double Twin

Dra isär sängarna om det passar bättre
I dessa mysiga rum har du alla bekvämligheter. Två sängar bredvid varandra, varierande storlek 90-105 cm/säng. Bord och stolar, skrivbord samt fåtölj.

Double Superior (blivande Double Deluxe)

Det lilla extra
Innan vi genomför en komplett renovering våra rymliga och vackra hörnrum, kategoriserar vi dessa till Double Superior rum.
Ta chansen att lyxa till det lite extra. Rummen har 2 x 105 sängar samt trevlig sittgrupp och ett härligt ljust läge i fastigheten. 

Familjerum

Finns det hjärterum så finns det..
Husrum åt upp till fyra personer. Perfekt för familjen, kollegorna, kompisarna eller om man vill ha partnern på en armlängds avstånd.
Praktiskt boende när du tänkt dig göra Malmö, vill ha en skön säng att sova i och njuta av en god morgon - vår frukost.

Hotell Malmö

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.